Ugrás a fő tartalomra

Tájékoztatás - Nagytarcsa

2020-05-15 11:25

 

Tájékoztatjuk a Tisztelt nagytarcsai Felhasználókat,

2020. április 30-án tájékoztattuk Nagytarcsa lakosságát hogy az Új Petőfi lakótelepen korábban megvalósult új (8/A jelű) vízműkútra a Vízügyi Hatóság kiadta a vízjogi üzemeltetési engedélyt.
Az új kút kifogástalan műszaki állapotú, viszont a működését irányító jelző rendszere még nem került kiépítésre, ezért azt jelenleg a felhasználási intenzitásnak megfelelően kizárólag  kézi üzemben szabályozzuk.

Az Öregszőlő lakóterület ellátását biztosító új összekötő vezeték üzempróbája továbbra is folyik, és összehangolásra kerül a 8/A kút víztermelésével. A beüzemelés (hálózatra kötés) elkerülhetetlen hatása, hogy az eddig jellemző áramlási irányok megváltoznak, a csőfalról leválnak és az érintett településrészen időszakos vízminőségi problémákat okoznak.

Ennek csökkentése érdekében kollégáink folyamatosan végezni fogják a hálózat tűzcsapokon keresztül történő átmosását.

Kérjük, hogy amennyiben a vízellátással és szennyvízelvezetéssel kapcsolatos problémát tapasztalnak a gyors intézkedés és a mielőbbi hibaelhárítás érdekében ne a polgármesteri hivatal felé,  hanem a minden nap 0-24  órájában rendelkezésre álló központi diszpécser szolgálatunknak jelezzék 06-29-340-010-es, illetve  a 06-70-682-7546-os telefonszámon.  
(A hibabejelentő elérhetősége számlájukon is feltüntetésre kerül.)

Felhívjuk a figyelmüket, a közösségi oldalon megosztott információ nem hivatalos bejelentési csatorna, így az nem minősül bejelentésnek.  

Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!