Ugrás a fő tartalomra

Közlemény - Bekötések indítása

2020-04-29 11:25

 

KÖZLEMÉNY



Tájékoztatjuk a Tisztelt Felhasználókat, hogy a 2020. március 17. napjától elrendelt ivóvíz- és szennyvíz-bekötések kivitelezését is érintő határozatlan időtartamra szóló felfüggesztő intézkedés  kapcsán az alábbi változásokat léptetjük életbe.

2020. május 4. napjától a rendelkezésünkre álló és a biztonságos üzemvitelt nem veszélyeztető készletek felhasználásával fokozatosan megkezdjük a 2020. március 17. napját megelőzően részünkre benyújtott és elfogadott bekötési tervek alapján azok szolgáltatót érintő kivitelezését, a bekötési költségek üzletszabályzatban foglaltak szerinti kiegyenlítését követően. A kivitelezés tervezett kezdetéről az érintettek tájékoztatást fognak kapni. Felhívjuk szíves figyelmük, hogy a bekötések kivitelezését jelentős mértékben befolyásolja az ahhoz szükséges anyagok beszerzésének körülményei. Az elkészült szennyvízcsatorna-bekötések átvétele a normál üzemrend szerint folytatódik.

A normál üzemrend szerint folytatódnak a locsolási célú vízmérők átvételei is.

2020. május 11. napjától lehetőség lesz a hiánytalan bekötési tervek (igénybejelentések) postai úton illetve e-mailen keresztül történő befogadására.
Kérjük, hogy a tervek kapcsán a megrendelő kapcsolattartó közvetlen elérhetőségét (telefonszám, e-mail cím) minden esetben egyértelműen tüntessék fel részünkre.

A lakóingatlanokban elhelyezett mellékvízmérők átvétele továbbra is szünetel!

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük!

Gyál, 2020. április 28.

 Horváth Attila
 vezérigazgató