Ugrás a fő tartalomra

Fogyasztásmérők leolvasása veszélyhelyzetben

2020-04-14 11:25

Tisztelt Felhasználók!

A kihirdetett országos veszélyhelyzetre való tekintettel tisztelt Ügyfeleink, és munkatársaink egészségének védelme érdekében társaságunk szolgáltatási területén a fogyasztásmérők leolvasása 03. 23-tól átmenetileg felfüggesztésre került.


A járványidőszakban is biztonsággal fogyasztható a csapvíz, ugyanis a koronavírus inaktiválódik az ivóvíz-fertőtlenítési folyamat során – tájékoztat a Nemzeti Népegészségügyi Központ.


A kialakult veszélyhelyzeten túl azonban mind a szolgáltató, mind a Felhasználók érdeke, hogy az elszámoló-számla valós adatokon alapuljon, a kieső időszak pótlása - a birtokunkban lévő jelenlegi információk szerint - kétséges.


Kérjük, hogy a jelenlegi időszak alatt kísérjék figyelemmel a vízfelhasználási szokásaikat, és szükség esetén módosítsák a korábban beállított átlagmennyiségüket.  Elkerülve ezzel, hogy elszámoláskor a megszokott felhasználás többszörösét kelljen kiegyenlíteniük. Valamint a saját leolvasásokkal időben észlelhetők az esetleges belső meghibásodások, csőtörések, melyek költsége, és következményei a Felhasználó fizetési kötelezettségi körébe tartoznak.


A jelenlegi veszélyhelyzet körülményei miatt, kérjük Önöket, hogy a saját mérőállás ellenőrzési adatokat szíveskedjenek eljuttatni részünkre, az alábbi csatornák valamelyikén.


A veszélyhelyzet időszaka alatt: az illetékes leolvasó munkatárs részére telefonon, SMS-ben - melyről postaládában értesítést küldünk -, valamint az ertekesites@dpmv.hu e-mail címre elektronikus levélben, az azonosításhoz szükséges adatokkal.


A szokásos módon továbbra is minden hónap 25-e és 30-a között lejelenthetik az alábbi elérhetőségeken:
Központi Telefonszám: 06 29 / 340-010    Web: https://eugyfel.dpmv.hu/ (regisztráció szükséges, ennek feldolgozása 1-2 munkanapot vehet igénybe!)

Folyamatosan nyomon követjük a járványügyi helyzet alakulását, és szükség esetén további intézkedéseket vezetünk be. Kollégáink ebben a kritikus egészségügyi veszélyhelyzetben is lelkiismeretesen, felelősségteljesen végzik munkájukat. Társaságunk mindent megtesz az általa biztosított közszolgáltatás folyamatos, zavartalan fenntartása érdekében.


Mindehhez Felhasználóink segítő együttműködését ezúton is köszönjük!


DPMV Zrt.