Ugrás a fő tartalomra

Tájékoztatás - Gyál

2022-07-18 11:42

 

Tájékoztatjuk a Tisztelt gyáli Felhasználókat, hogy Gyálon gerincvezeték meghibásodás történt a Brassói utca és az Erdősor utca sarkán. A meghibásodás mértéke és stratégiai szerepe miatt a helyreállítási munkákat várhatóan 2022.07.19-én 08:00-16:00 óráig végezzük.

A munkavégzésekhez elengedhetetlen a szakaszoló tolózárak cseréje is két helyszínen a megfelelő kizárás érdekében, ezért a Bem József utcában és a kapcsolódó utcákban is várható munkavégzés.

A hibaelhárítás nagysága miatt, Gyál Város az M5-ös autópálya és a vasút útvonala közötti területen (beleértve az M5 Ipari Parkot és Némediszőlőt is) nyomásingadozás, forgalmi fennakadás, továbbá vízhiány várható.

A hiba következtében az érintett településrészen zavarossá válhat a szolgáltatott víz, ezért az elhárítását követően – a szolgáltatás helyreállításával együtt – haladéktalanul megkezdjük a hálózat tűzcsapokon keresztül történő átmosását. Ezzel a módszerrel azonban a bekötővezetékekben és a házi vízhálózatban megjelenő elszíneződést okozó anyagokat nem lehet eltávolítani, az, kizárólag a felhasználó által történő vízfolyatással távolítható el.

Kollégáink folyamatosan dolgoznak a hiba elhárítása érdekében, mely befejezéséig megértésüket és türelmüket kérjük!