Ugrás a fő tartalomra

Felhívás - közcsatorna tisztítás

2024-06-17 10:00

 

FIGYELEM!

Visszaélések a DPMV Zrt. nevével!

 

Bejelentések alapján felhívjuk a tisztelt Felhasználók figyelmét, hogy ismeretlen személyek – elsődlegesen Dunavarsány térségében – Társaságunkra és kötelező közcsatorna tisztításra történő hivatkozással próbálnak bejutni az ingatlanokba, illetve készpénz átadásra rábírni az érintett lakókat.

A „látogatás” előtt telefonos egyeztetést kezdeményeznek. A telefonszámot teljes egészében nem ad(hat)juk közre, de a kezdete: +36 30/8452 . . .

 

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy a vecsési ügyfélszolgálati kollégák kivételével munkavállalóink készpénz átvételére nem jogosultak, illetve ilyen kéréssel nem is élhetnek a felhasználó felé!  Munkatársaink a DPMV Zrt. által kiállított fényképes igazolvánnyal rendelkeznek, mellyel beazonosíthatók, annak sorszáma Társaságunknál visszaellenőrizhető.

 

Kérjük, hogy amennyiben a fent leírt módon – Társaságunkra való hivatkozással – keresik meg Önöket, akkor ne engedjék be az illetőket az ingatlanra, és semmilyen körülmények között se adjanak át készpénzt az illetőknek! Ezen kívül kérjük, hogy az esetet jelentsék a rendőrségen, vagy ha bizonytalanok, akkor érdeklődjenek Társaságunk +36 29/340-010 központi elérhetőségén.

 

Gyál, 2024. június 17.

 

Letölthető PDF dokumentum