Tűzcsap cserék - Gyál

2023-09-18 10:52

 

Tájékoztatjuk a Tisztelt gyáli Felhasználókat, hogy Gyálon 2023.09.19-én (kedd) 08.00-16:00 között a DPMV Zrt. munkatársai folytatják az ütemezett tűzcsap cseréket.

Gyál Város Önkormányzata támogatásban részesült az 1869/2021. (XII.3.) Korm. Határozat alapján, ennek keretein belül foglalt munkavégzések kivitelezése közös érdekünk.

Szeretnénk kérni a Tisztelt gyáli Lakosokat, hogy a felbontásra kerülő csomópontoknál fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek, saját és munkatársaink biztonsága érdekében!

Elsődlegesen az alábbi utcákban várható a munkavégzés (vízhiány és elzárás a lent felsorolt és a környező utcákban várhatóak):

Dobó Katica utca;

Liszt Ferenc utca;

Somogyi Béla utca;

Bacsó Béla utca;

Erdősor utca;

Kiskomáromi utca;

Brassói utca.

illetve a település további részein nyomásingadozás és lokális vízhiány is előfordulhat.

A munkavégzések következtében az érintett településrészen zavarossá válhat a szolgáltatott víz, ezért a tűzcsap cseréket követően – a szolgáltatás helyreállításával együtt – haladéktalanul megkezdjük a hálózat tűzcsapokon keresztül történő átmosását.

Ezzel a módszerrel azonban a bekötővezetékekben és a házi vízhálózatban megjelenő elszíneződést okozó anyagokat nem lehet eltávolítani, az, kizárólag a felhasználó által történő vízfolyatással távolítható el.

A vízvisszaadást szakaszosan végezzük, ezért a feltöltődési idő településrészenként változhat. Az elmúlt munkavégzések során több panasz érkezett, hogy nem pont a megjelölt időben állt vissza azonnal az ivóvíz szolgáltatás. Az elosztó hálózat hossza és mérete jelentősen befolyásolja az üzemi állapot visszaállásának tényleges idejét.

A zavartalan munkavégzés érdekében megértésüket és szíves türelmüket kérjük!