Ugrás a fő tartalomra

Tűzcsap cserék - Gyál

2023-09-04 08:44

 


Tájékoztatjuk a Tisztelt gyáli Felhasználókat, hogy

Gyálon 2023.09.05-én (kedd) 08.00-16:00 között a DPMV Zrt. munkatársai folytatják az ütemezett tűzcsap cseréket.

Gyál Város Önkormányzata támogatásban részesült az 1869/2021. (XII.3.) Korm. Határozat alapján, ennek keretein belül foglalt munkavégzések kivitelezése közös érdekünk.

A munkavégzés ideje alatt vízhiányra csak lokálisan és rövid időre lehet számítani, köszönhetően a már kicserélt szakaszoló tolózáraknak a csatolt képen piros színnel jelölt területeken és forgalmi fennakadásra lehet számítani az érintett területeken.

Szeretnénk kérni a Tisztelt gyáli Lakosokat, hogy a felbontásra kerülő csomópontoknál fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek, saját és munkatársaink biztonsága érdekében!

Elsődlegesen az alábbi utcákban várható kisebb ideig tartó víz elzárás:

Bocskai utca;

Bercsényi Miklós utca;

Zrínyi Miklós utca;

Dobó Katica utca;

József Attila utca;

Táncsics Mihály utca;

Csontos József utca;

illetve a település további részein nyomásingadozás és lokális vízhiány is előfordulhat.

A munkavégzések következtében az érintett településrészen zavarossá válhat a szolgáltatott víz, ezért a tűzcsap cseréket követően – a szolgáltatás helyreállításával együtt – haladéktalanul megkezdjük a hálózat tűzcsapokon keresztül történő átmosását.

Ezzel a módszerrel azonban a bekötővezetékekben és a házi vízhálózatban megjelenő elszíneződést okozó anyagokat nem lehet eltávolítani, az, kizárólag a felhasználó által történő vízfolyatással távolítható el.

A vízvisszaadást szakaszosan végezzük, ezért a feltöltődési idő településrészenként változhat. Az elmúlt munkavégzések során több panasz érkezett, hogy nem pont a megjelölt időben állt vissza azonnal az ivóvíz szolgáltatás. Az elosztó hálózat hossza és mérete jelentősen befolyásolja az üzemi állapot visszaállásának tényleges idejét.

A zavartalan munkavégzés érdekében megértésüket és szíves türelmüket kérjük!