Ugrás a fő tartalomra

Vízhiány - Taksony

2019-11-13 11:25

 

Értesítjük a tisztelt fogyasztóinkat, hogy az alább megjelölt időpontokban és helyeken a vízhálózaton karbantartási munkálatokat végzünk, emiatt a vízszolgáltatás szünetelni fog 09.00 és 14.00 óra közötti időszakokban. A tervezett zárási időben senki ne hagyja nyitva a csapokat mert lehetséges, hogy a vízhiány hamarabb megszűnik és a lakásokban, üzletekben elöntést eredményezhet. Kérünk mindenkit, hogy a vízhiány idejére megfelelő vízmennyiségről előre gondoskodni szíveskedjen. A munkálatok során a vízellátás Dunavarsány felől történik, ezért lehetséges, hogy a vízhiánnyal nem érintett területeken is kisebb nyomás csökkenéssel kell számolni. A vízhiány megszűnését követően előfordulhat, hogy a víz kissé zavaros lesz az áramlás hirtelen megindulását követően, azonban csak esztétikai panaszokat okozhat, nem tartalmaz semmilyen egészségre káros anyagot (vas-mangán lerakódás) és csak néhány liter víz kiengedéséig tart.
A munkálatok közérdekből történnek ezért kérjük szíves türelmüket és megértésüket.

Munkaterület megnevezéseCserélendő tolózár  Tervezett időpontoknap
Szt. Mihály u.-Mátyás K. u. sarok1 2019.11.18hétfő
Vezér u.-Béke u. sarok12019.11.19 kedd


1.Ütem 2019.11.18 hétfő

Zárással érintett terület:
Ady E.., Kölcsey F u., Béke u. Arany J. u., Wesselényi u., Andrássy u., Mikes u., Szt. Anna u., Kassai u., Petőfi u., Rákóczi u., Csokonai u., Rózsa u., Árvácska u. Szegfű u., Mária u. Virág u., Rezeda u. Kinizsi u., Szt. Mihály u. Orgona u., Deák F. u., Mátyás K. u., Könyves K. u., Hunyadi u., Nyárfás u., Bábakalács u., Szt Imre u. (Varányi u- Vasúti átjáró közötti szakasza)

Közületek: Delforg, Benzinkút, Plastikolor, Tüskevár Állatorvosi Rendelő, Reál Élelmiszer bolt, Posta, Trend Fix, NCT Kft, CBA Élelmiszer bolt.  
Intézmények: Konyha, Óvoda, Családsegítő, Gyermekorvosi Rendelő, Védőnői szolgálat.


2.Ütem 2019.11.19 kedd

Zárással érintett terület:
Vezér u., Béke u., Botond u., Árpád u., Kölcsey F. u (Szt.Imre u-Széchenyi u. közötti szakasza)

Közületek: Hentes Üzlet Széchenyi u 68.