Taksony - Vízhiány

2019-11-06 11:25

Értesítjük a tisztelt fogyasztóinkat, hogy az alább megjelölt időpontokban és helyeken a vízhálózaton karbantartási munkálatokat végzünk, emiatt a vízszolgáltatás szünetelni fog 09.00 és 14.00 óra közötti időszakokban. A tervezett zárási időben senki ne hagyja nyitva a csapokat mert lehetséges, hogy a vízhiány hamarabb megszűnik és a lakásokban, üzletekben elöntést eredményezhet. Kérünk mindenkit, hogy a vízhiány idejére megfelelő vízmennyiségről előre gondoskodni szíveskedjen. A munkálatok során a vízellátás Dunavarsány felől történik, ezért lehetséges, hogy a vízhiánnyal nem érintett területeken is kisebb nyomás csökkenéssel kell számolni. A vízhiány megszűnését követően előfordulhat, hogy a víz kissé zavaros lesz az áramlás hirtelen megindulását követően, azonban csak esztétikai panaszokat okozhat, nem tartalmaz semmilyen egészségre káros anyagot (vas-mangán lerakódás) és csak néhány liter víz kiengedéséig tart.
A munkálatok közérdekből történnek ezért kérjük szíves türelmüket és megértésüket.

Munkaterület megnevezéseCserélendő tolózár  Tervezett időpontoknap
Szt. Imre u.-Vasút u. sarok12019.11.11     hétfő
Bem u.-Szt. Imre u. sarok22019.11.11  hétfő
Kölcsey u.- Akácfa u. sarok1  2019.11.12kedd
Kölcsey u.-Árpád u sarok 2019.11.12kedd1.Ütem 2019.11.11 hétfő
Zárással érintett terület:
Fő u. (Temető-Szt.Imre u között)., Széchenyi u, Szt. Imre u, Zrínyi. U., Szőlőhegy u., Bem u., Kossuth L. u., Szőlők alja, Attila u, Vezér u., Botond u. Árpád u, Béke u, Kölcsey u., Állomás u., Nyírfa u., Hársfa u., Hársfa köz, Akácfa u. Diófa u.

2.Ütem 2019.11.12 kedd
Zárással érintett terület:
Fő u. (Temető-Szt. Imre u között)., Széchenyi u, Szt. Imre u, Zrínyi. U., Szőlőhegy u., Bem u., Kossuth L. u., Szőlők alja, Attila u, Vezér u., Botond u. Árpád u, Béke u, Kölcsey u., Állomás u., Nyírfa u., Hársfa u., Hársfa köz, Akácfa u. Diófa u.