Ugrás a fő tartalomra

Tolózár cserék - Gyál

2023-01-27 10:09

 

Tájékoztatjuk a Tisztelt gyáli Felhasználókat, hogy Gyálon 2023.02.01. (szerda) és 2023.02.02. (csütörtök) 08.00-14:00 között a DPMV Zrt. munkatársai folytatják a tavalyi évben elkezdett ütemezett tolózár cseréket.

Gyál Város Önkormányzata támogatásban részesült az 1869/2021. (XII.3.) Korm. Határozat alapján, ennek keretein belül foglalt munkavégzések kivitelezése közös érdekünk.

A munkavégzés ideje alatt vízhiányra (csatolt képek) és forgalmi fennakadásra lehet számítani az érintett területeken.

Szeretnénk kérni a Tisztelt gyáli Lakosokat, hogy a felbontásra kerülő csomópontoknál fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek, saját és munkatársaink biztonsága érdekében!

A csatolt képen fekete sraffozással jelölt területeken várható vízhiány, illetve a település további részein nyomásingadozás előfordulhat. A lehtárolt részeken meg lett jelölve a munkavégzés dátuma is.

A munkavégzések következtében az érintett településrészen zavarossá válhat a szolgáltatott víz, ezért a tolózár cseréket követően – a szolgáltatás helyreállításával együtt – haladéktalanul megkezdjük a hálózat tűzcsapokon keresztül történő átmosását. Ezzel a módszerrel azonban a bekötővezetékekben és a házi vízhálózatban megjelenő elszíneződést okozó anyagokat nem lehet eltávolítani, az, kizárólag a felhasználó által történő vízfolyatással távolítható el.

A zavartalan munkavégzés érdekében megértésüket és szíves türelmüket kérjük!

A vízvisszaadást szakaszosan végezzük, ezért a feltöltődési idő településrészenként változhat.

Kérjük a bejegyzés megosztásával a lakossági további értesítését.