Ugrás a fő tartalomra

Tájékoztatás - Alapfelmérés

2024-08-28 13:00

Tisztelt Felhasználóink!
 

Ezúton tájékoztatjuk lakossági felhasználóinkat, hogy a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (a továbbiakban: MEKH) előírásai alapján – a korábbi évekhez hasonlóan – 2024. év során is országos Felhasználói Elégedettség Felmérés (FEF) zajlik a víziközmű-szolgáltatási ágazatban.

 

2024. szeptember 01 – 2024. október 31 időszakban

 

A Felhasználói Elégedettségi Felmérés egyik részét képező Alapfelmérés lefolytatását 2024. szeptember 01. napján kezdik meg Társaságunk által megbízott közvélemény-kutató szervezet a M.Á.S.T. Piac és Közvéleménykutató Kft. (székhely: 2370 Dabas, Kossuth, Kossuth László u.2.;  cégjegyzékszám: 13-09-176593; adószám: 12465743-2-13 )  kérdező biztosai.

 

A vizsgálat elvégzéséhez a jogszabályban előírtak és megjelöltek szerint Társaságunk lakossági felhasználói köréből kerültek kijelölésre, mely alapján a Kutatócég munkatársai felkereshetik Önt otthonában a hét bármely napján.

 

A kérdőíves, személyes megkeresésen alapuló adatfelvétel alkalmával az alábbi tevékenységekkel kapcsolatosan tesznek fel kérdéseket a kötelező adatkezelési nyilatkozat kitöltését követően:

-          ivóvíz minősége

-          ivóvíz-ellátás folyamatossága

-          fogyasztásmérés

-          tájékoztatás

-          ügyfélszolgálati tevékenység

-          ár-érték arány

-          számlázás

-          környezetvédelem fontossága

 

A kérdezőbiztosok a felmérés megkezdése előtt minden esetben érvényes Kérdezői igazolvánnyal és Megbízó levéllel igazolják magukat.

 

A felmérés a felhasználók véleményének megismerése, szolgáltatásunk színvonalának emelése céljából történik. Kérjük, amennyiben Önt is felkeresik a kérdezőbiztosok, úgy válaszaival segítse a munkánkat.
 

A részvétel önkéntes, és természetesen díjmentes.

 

Segítő együttműködésüket köszönjük.

 

Gyál, 2024.augusztus 28.

 

Tisztelettel: 

                                                                                                                       DPMV Zrt.