Ugrás a fő tartalomra

Lopás, rongálás, kár!

2021-10-14 13:03

 

Tisztelt Felhasználók!


Sajnálatos módon az üzemeltetésünkben lévő több mint száz vízműkút vízbázis védőterületén minden évben több alkalommal is előfordul kerítésoszlop- és kerítés-lopás. Legutóbb Kerepes területén tettünk ilyen eset miatt feljelentést, egy idén szeptember végén történt eset miatt, ahol 16 db kerítésoszlop és a közöttük kihelyezett kerítésháló került eltulajdonításra.
 
Az ilyen jellegű lopások/rongálások évente milliós nagyságrendű kárt eredményeznek, mely összeg értelemszerűen a szolgáltatásra fordított összegből kerül elvonásra.

Bár minden hasonló esetben feljelentést teszünk, azonban ezen feljelentések kapcsán indult nyomozások - érthető okok miatt - kevés esetben vezetnek eredményre.

Az esetek kapcsán - az önkormányzatokkal együttműködve - kérjük a mezőőri, polgárőri jelenlét fokozását és egyúttal, jelen felhívásban kérjük a lakosok segítségét is.

Kérjük amennyiben ilyen jellegű tevékenységet tapasztalnak, vagy bármilyen információval tudnak szolgálni, tegyenek bejelentést társaságunk vagy a rendőrség irányába.