Ugrás a fő tartalomra

Vízhiány - Kerepes

2021-08-06 12:59

 

Értesítjük a Tisztelt kerepesi és kistarcsai Felhasználókat, hogy 2021. augusztus 12-én (csütörtök) 09:00-15:00 között a Kerepes hrsz.018 terület vízrákötési munkálata miatt, vízhiány várható Kerepesen,  a Vécsey Károly utcától a Kistarcsa Homok dűlőig tartó városrészeken.

Az érintett utcák: Vécsey Károly, Török Ignácz, Dessewffy, Lázár Vilmos, Esze Tamás, Berzsenyi Dániel, Hegy, Martinovics, Szőlő, Szőlő dűlő, Homok dűlő, Vasút utcák. Ezen terület környékén még kisebb nyomásingadozás lehet a vízelosztó hálózat zárásai és nyitásai következtében.


A munkálatok (zárások és nyitások) következtében az érintett településrészen zavarossá válhat a szolgáltatott víz, ezért az elhárítását követően – a szolgáltatás helyreállításával együtt – haladéktalanul megkezdjük a hálózat tűzcsapokon keresztül történő átmosását. Ezzel a módszerrel azonban a bekötővezetékekben és a házi vízhálózatban megjelenő elszíneződést okozó anyagokat nem lehet eltávolítani, az, kizárólag a felhasználó által történő vízfolyatással távolítható el.


Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!