Ugrás a fő tartalomra

Értesítő - Pécel

2023-07-17 06:37

 

A DPMV Zrt. tájékoztatja a tisztelt Fogyasztókat, hogy Pécel területén 2023. július 20-án (csütörtök) 08:00-18:00 között Pécelen a Magyar Közút által végzendő munkálat miatt, a Rákos patak hídjánál lévő ivóvíz gerincvezeték kiváltásra kerül, emiatt Pécel egész területén vízhiány, illetve nyomásingadozás várható, ezt követően pedig vízzavarosság előfordulhat. A munkavégzés helyszínén esetlegesen forgalmi fennakadás előfordulhat.


A kiváltás következtében az érintett településrészen zavarossá válhat a szolgáltatott víz, ezért a munkálatot követően – a szolgáltatás helyreállításával együtt – haladéktalanul megkezdjük a hálózat tűzcsapokon keresztül történő átmosását. Ezzel a módszerrel azonban a bekötővezetékekben és a házi vízhálózatban megjelenő elszíneződést okozó anyagokat nem lehet eltávolítani, az, kizárólag a felhasználó által történő vízfolyatással távolítható el.


A vízszolgáltatás biztosítása,  a Penny Market Kft Pécel Baross utcai parkolójában 1 db lajtoskocsiról történik, ezen időszak alatt.


Együttműködését, megértését és türelmét előre is köszönjük!