Ugrás a fő tartalomra

Értesítés -Pécel

2019-07-28 11:25

 

Értesítjük a Tisztelt péceli Felhasználókat, hogy

2019. július 30. (kedd) 8:00 – 16:00 óra között

a vasút alatti vízátkötés kivitelezési munkái miatt, Pécelen a Bajcsy-Zsilinszky utca – Erzsébet sétány – Újtelep utca által határolt településrészen (a vasút északi oldalán) víznyomás csökkenés, illetve időszakos vízhiány várható.

A kivitelezővel közösen a megjelölt időtartamban a lehető legrövidebb vízhiányos időszak fenntartására törekszünk.

A vízhiánnyal érintett területen lévő utcákban ~3 óránként – hangjelzés használata (időszakonkénti dudálás) mellett elhalad lajtkocsink egészen a szolgáltatás visszaállításáig. Amennyiben vizet szeretnének vételezni, kérjük, jelezzék kollégánk felé. A lajtkocsival történő vízosztást ellenére kérjük, hogy a munkálatok kezdetéig – a várható hőségre tekintettel – területen élők is gondoskodjanak ivóvíz tározásról.

A munkavégzés következtében a településen zavarossá válhat a szolgáltatott víz, ezért a befejezését követően – a szolgáltatás helyreállításával együtt – haladéktalanul megkezdjük a hálózat tűzcsapokon keresztül történő átmosását. Ezzel a módszerrel azonban a bekötővezetékekben és a házi vízhálózatban megjelenő elszíneződést okozó anyagokat nem lehet eltávolítani, az, kizárólag a felhasználó által történő vízfolyatással távolítható el.

Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!