Ugrás a fő tartalomra

Éjszakai munkavégzés - Gyál

2022-10-20 12:03

 

Tájékoztatjuk a Tisztelt gyáli Felhasználókat, hogy Gyálon 2022.10.24. 22:00 - 2022.10.25. 04:00 között a DPMV Zrt. munkatársai éjszakai munkavégzést fognak végezni.
A munkavégzés az 1869/2021. (XII.3.) Korm. Határozat alapján Gyál Város Önkormányzata támogatásban részesült, melynek keretein belül folytatjuk az ütemezett tolózár cseréket.
 
A munkavégzés ideje alatt vízhiányra (lenti kép) és forgalmi fennakadásra lehet számítani az érintett területeken.
Szeretnénk kérni a Tisztelt gyáli Lakosokat, hogy a felbontásra kerülő csomópontoknál fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek, saját és munkatársaink biztonsága érdekében!
 
A csatolt képen fekete sraffozással jelölt területeken várható vízhiány, illetve a település további részein nyomásingadozás előfordulhat. A lehtárolt rész a Kőrösi út - Ady Endre utca - Határ út  és Budapest közigazgatási határa.
 
A munkavégzések következtében az érintett településrészen zavarossá válhat a szolgáltatott víz, ezért a tolózár cseréket követően – a szolgáltatás helyreállításával együtt – haladéktalanul megkezdjük a hálózat tűzcsapokon keresztül történő átmosását. Ezzel a módszerrel azonban a bekötővezetékekben és a házi vízhálózatban megjelenő elszíneződést okozó anyagokat nem lehet eltávolítani, az, kizárólag a felhasználó által történő vízfolyatással távolítható el.
 
A zavartalan munkavégzés érdekében megértésüket és szíves türelmüket kérjük!
 
A vízvisszaadást szakaszosan végezzük, ezért a feltöltődési idő településrészenként változhat.