Ugrás a fő tartalomra

Tájékoztatás - Nagytarcsa

2022-04-27 08:47

 

Tisztelt korábbi nagytarcsai Felhasználóink!

 
A növekvő számú megkeresésekre válaszul ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a víziközmű-szolgáltatás üzemeltetési feladatrésze 2022. február 28. napján, a szolgáltatás egyéb feladatrészei (pl. felhasználói adatbázisok, bekötési tervek, stb.) 2022. március 31. napjáig hiánytalanul átadásra kerültek. Az új üzemeltető - FCSM Zrt. - időközben érkező kiegészítő kérdéseit is egy-két napon belül megválaszoltuk.

Bár kollégáink is számos állítólagos "belső információval" találkoznak a közösségi oldalakon (kiváltképpen a számlázás és mérőállásrögzítés tekintetében), azonban ezúton is szeretnénk megerősíteni, hogy az FCSM Zrt. felé a DPMV Zrt-nek nincs megválaszolatlan adatszolgáltatási feladata.

Az összes rendelkezésünkre álló és a számunkra a korábbiakban a számlázáshoz szükséges adatállomány átadásra került az új szolgáltató részére.

A nagytarcsai felhasználási helyek mérőállás bejelentésével illetve a számlázással kapcsolatos megkeresésükre nem tudunk választ adni. Kérjük azokkal a jelenlegi szolgáltatót keressék a megadott elérhetőségeiken.