Ugrás a fő tartalomra

Közlemény - Koronavírus

2020-03-16 11:25

KÖZLEMÉNY



Tájékoztatjuk a Tisztelt Felhasználókat,

hogy a kihirdetett országos veszélyhelyzetre való tekintettel - a társszolgáltatókhoz hasonlóan - 2020. március 17-től kezdődően Társaságunk határozatlan időtartamra szólóan HÁROM KIVÉTELTŐL ELTEKINTVE VALAMENNYI ÜGYFÉLSZOLGÁLATÁN SZÜNETELTETI A SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁST.

Kizárólag az előre fizetős vízmérők feltöltése kapcsán a szokásos rend szerint nyitva tart az ócsai és a taksonyi ügyfélszolgálatunk, illetve
az eredeti nyitvatartási rend szerint nyitva tart a vecsési állandó ügyfélszolgálatunk.

Kérjük, hogy a személyes ügyintézés helyett részesítsék előnyben az egyéb ügyintézési lehetőségeket: e-mail, on-line ügyfélszolgálati felület, telefon illetve postai út.

Az intézkedés további részeként:


    a beérkező hívások fogadásának biztosítására megerősítésre került a telefonos ügyfélszolgálatunk;
    elrendelésre került a víziközmű korlátozások szüneteltetése, mely a folyamatban lévő (már kiértesített felhasználókra is vonatkozik);
    a korlátozások szüneteltetése nem érinti a fizetési felszólításokban szereplő kötelezettségek teljesítését!
    a csekken történő befizetések határidőre történő teljesítésének ellenőrzése során különös méltánylást érdemlő körülménynek minősül, ha a Felhasználó veszélyeztetettebb (idősebb) korosztályba tartozó, illetve egészségügyi okok miatt védendő lakossági felhasználó;
    átmenetileg szüneteltetésre kerülnek az ivóvíz és szennyvízcsatorna bekötések kivitelezési munkái valamint szüneteltetésre kerül az illegális víziközmű használatok tervszerű feltárásának végzése (füstöléses ellenőrzések) is.
    elrendelésre került a lakásokban található vízmérők leolvasásának szüneteltetése. A nyitott helyeken (udvari aknában) található vízmérő leolvasásokat kollégáink továbbra is végzik. A vízmérőleolvasások elősegítése/gyorsítása kapcsán kérjük a Tisztelt Felhasználókat, hogy tegyék megközelíthetővé a vízmérőhelyeket (aknákat) és hozzáférhetővé/leolvashatóvá a vízmérőket (pl. a téliesítések megszüntetésével).

Társaságunk ügymenete továbbra is folyamatos marad, és mindent megteszünk azért, hogy zavartalan és biztonságos szolgáltatást nyújtsunk valamennyi Felhasználónk részére.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük!

Gyál, 2020. március 16.

    Horváth Attila
    vezérigazgató