Ugrás a fő tartalomra

E-számla akció

2023-01-17 13:45


Tisztelt Felhasználók!

2022. december 10. napjától kezdődően határozatlan időre szólóan akciót hirdettünk, melyben a megadott naptól kezdve, sorrendben minden kétszázadik (200., 400., stb.) lakossági Felhasználónk, aki e-számlára vált - és ezzel elhagyja a csekk alapú fizetési módot, valamint a papír alapú számlázást - havi maximum 10 m3 mennyiségig - 12 hónapon át ivóvíz és csatornadíj jóváírásban részesül!

Jelen állás szerint 2022. decemberben csupán 90 felhasználó, és az akció kezdete óta is csak 102 Felhasználónk váltott e-számlára. Fentiek okán az első alkalommal (január 15.) sajnos senkinek nem tudtuk a fenti garantált jóváírást odaadni.

Természetesen az akció folytatódik tovább, és ahhoz, hogy az első jóváírásban részesülő Felhasználót meg tudjuk nevezni már csak 98 felhasználónak kell váltania, a több mint 50 ezer papír alapú számlázást használó felhasználónk közül.

Kérjük, gondolja át, hogy mennyire ragaszkodik a papír alapú számlázáshoz és a csekk alapú fizetési módhoz. Egy kis szerencsével legyen Ön a soron következő 200. E-számlás felhasználónk és egy évre felejtse el a víz és
csatornadíjat!

Részleteket:

https://dpmv.hu/hirek/e-szamla-promocio